Skip til indhold

Hej og velkommen til Brezora Copenhagen!

Gratis leverans med PostNord

  Hjælp-center

  Se vores oftest stillede spørgsmål her. Har du andre spørgsmål? Så kontakt venligst vores kundeservice på følgende e-mailadresse info@brezora-copenhagen.com

  Bestil

  Kan jeg annullere eller ændre min ordre?
  For at sikre, at du modtager din ordre så hurtigt som muligt, sendes den normalt inden for 24 timer (nogle gange hurtigere), efter at du har afgivet din ordre. Når pakken er på vej, kan vi ikke ændre eller annullere den, når den først er på vej.

  Hvis du vil vide, om du stadig kan ændre din bestilling, anbefaler vi, at du kontakter os, så vores kundeservice kan undersøge dette for dig.

  Kvalitet

  Jeg har modtaget et defekt produkt, hvad nu?
  Vi bestræber os naturligvis på at levere produkterne i perfekt stand til dit hjem, men nogle gange kan der gå noget galt under transporten, og din pakke kan ankomme beskadiget. Hvis dette sker, beder vi dig sende en e-mail med et foto/video, der beviser, at du har modtaget et defekt produkt, og vi sender dig straks et nyt produkt uden ekstra omkostninger.

  Hvordan garanterer I produkternes kvalitet?
  Vi samarbejder kun med de bedste udviklere og leverandører i verden, som opfylder alle lokale kvalitetsstandarder. Takket være gode kontakter og korte linjer med vores leverandører kan vi garantere kvaliteten af alle produkter - derfor kan du som kunde altid returnere dine produkter inden for 14 dage, hvis du ikke er tilfreds.

  Der kan selvfølgelig altid gå noget galt under transporten, og produktet kan stadig være defekt. Hvis dette sker, anbefaler vi, at du kontakter vores kundeservice på  info@brezora-copenhagen.com.

  Returnerer

  Jeg vil gerne returnere min ordre, hvordan foregår det?
  Du kan returnere produktet for at få pengene tilbage inden for 14 dage efter modtagelsen af ordren, forudsat at varerne er i samme stand, som da du modtog dem.

  Refusionen omfatter den fulde pris for købet, eksklusive eventuelle forsendelsesomkostninger. Forsendelsesomkostningerne for returnering af varen refunderes ikke og skal afholdes af køberen. 

  Kontakt os venligst for at registrere din returnering og få tilsendt en returformular:  info@brezora-copenhagen.com

  Hvornår får jeg pengene tilbage for min returnerede ordre?
  Når du har returneret din ordre, beder vi dig om at sende os et bevis på det returnerede produkt (f.eks. et billede af track & trace). Når vi har modtaget dette, behandler vi tilbagebetalingen med det samme. Afhængigt af din bank kan det tage op til 7 arbejdsdage, før du kan se pengene på din konto.

  Forsendelse

  Er forsendelsesomkostningerne altid gratis?
  Forsendelsesomkostningerne er faktisk gratis på grund af vores midlertidige kampagne

  Hvad er dine leveringstider?
  I princippet behandles og sendes alle produkter inden for 24 timer efter bestilling. Da ikke alle produkter er på lager, kan det ske, at din pakke sendes direkte fra vores leverandør, så disse leveringer kan tage lidt længere tid, end du er vant til. Vores maksimale leveringstid er 30 dage.

  Jeg har ikke modtaget min pakke endnu, hvad skal jeg gøre?
  Du kan finde ud af, hvor din pakke befinder sig i øjeblikket ved at bruge vores tracker, som du kan finde via dette link ved at bruge dit ordrenummer og din e-mailadresse eller ved at bruge trackingnummeret. Den seneste leveringstid er 30 dage. Hvis disse 30 dage er gået, anbefaler vi, at du kontakter vores kundeservice på info@brezora-copenhagen.com

  Gratis levering

  Brezora tilbyder nu gratis og hurtig levering i hele Danmark med Postnord!

  Den bedste kundeservice!

  Vores team er til rådighed 24/7 for at besvare alle dine spørgsmål!

  Garanti

  Er produktet ikke godt? Så får du dine penge tilbage

  Sikker online shopping

  Sikker shopping & betaling med Brezora